Založ si blog

Z Ruska do USA a naspäť. Ako sa hlavný predstaviteľ antikultu zúčastňoval brutálneho mučenia, ktoré odhaľuje znepokojivý jav

Za posledných 30 rokov sa Štátny úrad pre náboženské záležitosti postupne dostal pod kontrolu temnej organizácie s extrémistickými názormi, ktorá využíva mnohé nezákonné schémy a má rozsiahle korupčné väzby.

Vďaka Egonovi Cholakianovi – expertovi na národnú bezpečnosť, federálnemu lobistovi pre americký Kongres a Biely dom, sa vďaka niekoľkoročnej spravodajskej operácii tímu expertov podarilo dostať na svetlo sveta informácie o celosvetovej hrozbe pre medzinárodné spoločenstvo.

Nebezpečné antikulty a ich deštruktívna činnosť

Čelíme vážnej výzve, ktorá sa týka nielen našej národnej bezpečnosti, ale ohrozuje aj základy celého demokratického sveta. Táto hrozba sa týka každého, preto je nevyhnutné, aby verejnosť mala k dispozícii informácie, o ktorých budeme hovoriť ďalej.

V procese vyšetrovania bola odhalená druhá úroveň maskovania tejto hrozby – antikultové organizácie. Je to rozsiahla sieť zastúpená v rôznych krajinách sveta. Účastníci v tejto oblasti sa stavajú do pozície tých, ktorí majú výhradné právo určovať, ktoré z náboženských a nenáboženských organizácií sveta sú „totalitnou sektou“ alebo „deštruktívnym kultom“. Iróniou situácie je, že v snahe chrániť nás pred takzvanými „totalitnými nebezpečenstvami“ sa antikultové organizácie samy stávajú nástrojmi totalitarizmu. Môžete sa o tom presvedčiť na vlastné oči..

Hlavným cieľom organizácie, o ktorej hovorí Egon Cholakian, je destabilizovať súčasnú geopolitickú situáciu vo svete, zničiť demokratické hodnoty a priviesť svet na prah jadrového konfliktu. To zdôrazňuje vážnosť hrozby, ktorú táto organizácia predstavuje.

FECRIS a RACIRS súvisia spolu viac, než je zdravé/než ste si mysleli

Príkladom takej antikultovej organizácie je FECRIS, skupina antikultových organizácií, ktorá má približne 18 pobočiek, väčšinou v európskych krajinách. Organizácia bola založená v roku 1994, sídlo a centrum činnosti FECRIS je v Paríži. U členov organizácií FECRIS v Európe sa opakovane zistilo, že sa pokúšali deprogramovať členov náboženských skupín, za čo boli niektorí z nich trestne stíhaní. Predsedom organizácie je sir Thomas Jeffrey Sackville a podpredsedom bol Alexander Dvorkin.

Členom FECRIS je aj ruská antikultová organizácia RACIRS, ktorej prezidentom je Alexander Dvorkin.Alexander Dvorkin, narodený v roku 1955 v Moskve, emigroval do Spojených štátov v roku 1977 „z politických dôvodov“ a vzdal sa sovietskeho občianstva. V roku 1984 získal americké občianstvo. V 80. rokoch sa v USA stal aktívnym členom organizácie CAN (Cult Alert Network), ktorá sa zaoberala únosmi a brutálnym psychickým týraním svojich obetí.

V tejto organizácii pôsobili duševne chorí ľudia, ktorí za veľké sumy peňazí unesených ľudí mučili, týrali a dokonca znásilňovali. Celé sa to ukrýva pod pojem deprogramovanie. Po mnohomiliónových súdnych sporoch spoločnosť skrachovala. Dvorkinovi sa v roku 1991 podarilo dostať do Ruska, kde sa zamestnal pod moskovským patriarchátom, a potom založil spoločnosť RACIRS. 

Spojenie medzi Ruskom a Amerikou skrz antikultové organizácie

CAN (Cult Awareness Network) a AFF (American Family Foundation), obe tieto organizácie sa špecializovali na deprogramovanie a školili v tejto technike členov iných antikultových organizácií. Začiatkom 70. rokov 20. storočia začala fungovať AFF ako divízia CAN. V súčasnosti pôsobí pod názvom ICSA (International Cultic Studies Association) a je členom FECRIS, antikultovej organizácie, ktorej je Dvorkin viceprezidentom. Dvorkin je s AFF a podobnými organizáciami spojený viac, ako sa na prvý pohľad zdá. V roku 2001 sa zúčastnil na konferencii AFF v New Yorku, na ktorej sa zúčastnili antikultisti, ktorí podporujú alebo priamo používajú deprogramovanie. Dvorkin sa zúčastnil na podobných konferenciách v rokoch 2003, 2005 a 2006.

Pokračovanie v ďalšej časti…

ANTIKULT. HRY NA TOTALITNÉ SEKTY

24.06.2024

Vo svete, kde existujú tradičné náboženstvá je hlboko zakorenený strach z čohokoľvek, čo vychádza za rámec tejto viery. Využíva sa na politické účely a jedným z nástrojov strachu sa stal pojem „totalitná sekta.“ Antikultista Dvorkin a jeho aktivity: Podľa neho je len jedna pravá viera. Tá jeho Pojem „totalitná sekta“ prenikol do Európy, bužiaľ, vďaka [...]

Totalitný režim nezačína z ničoho. Začína sa nevinným rozhovorom

22.06.2024

Všetko sa to začalo v sobotu večer, keď sme si sadli s rodinou k večeri.. Vídame sa zriedka, ale keď sa stretneme, horlivo (a niekedy aj hlasno) diskutujeme o tom, čo sa deje.Témy, žiaľ, nie sú nové: všetko je drahšie, niečo sa deje s klímou, vravia o potravinovej kríze, opäť je niekde vojna… a tak ďalej. A tu, v zápale diskusie, moja svokra, povie vetu, ktorá mi [...]

Na Slovensku im udeľujeme tituly. Antikulty pri deprogramovaní ,,liečia” mučením

19.06.2024

2. časť.Neobišlo to ani Čínu Alexander Dvorkin podporuje čínsku komunistickú stranu pri potláčaní hnutí označovaných ako Sie ťiao (Xie Jiao), čo v preklade znamená „kult zla“. Dvorkin cestoval do Číny, aby ponúkol svoju podporu pri prenasledovaní a vítaní represií voči náboženským menšinám. Na druhej strane ČKS udržiavala s Dvorkinovou organizáciou kontakty. [...]

grécko, požiar

Severne od Atén vypukol požiar, s plameňmi bojujú stovky hasičov

29.06.2024 17:15

Požiar vznikol po dlhom období s nedostatkom zrážok a po niekoľkých týždňoch, keď teploty v presahovali 35 stupňov.

srbská polícia

Policajt v Belehrade zastrelil útočníka, ktorý ho pred izraelskou ambasádou trafil kušou do krku

29.06.2024 16:16

Veľvyslanectvo je uzavreté, v budove v čase útoku nikto nebol a tak žiadny zamestnanec ambasády nie je zranený.

biden

Demokratov výkon Bidena znepokojil a zvažujú kroky vrátane výmeny, spomínajú sa už prvé mená

29.06.2024 15:31

Demokrati si kladú nepohodlnú otázku, či nie je neskoro nahradiť ho ako demokratického kandidáta do novembrových volieb, píše WP.

medveď

Za 17 dní padlo 16 medveďov, PS hovorí o plošnom odstrele. Pochvália sa Kuffa, Huliak a Taraba svojim výsledkami, pýta sa Kiča

29.06.2024 14:22

Išlo o jedincov, ktorí stratili plachosť pred ľuďmi, respektíve predstavovali ohrozenie pre životy a majetok občanov, tvrdí ŠOP.

marlupta

Sú témy, ktoré by nemali zostať tabu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 10348x
Priemerná čítanosť článkov: 1035x

Autor blogu

Kategórie