Založ si blog

Kto má v zuboch Donalda Trumpa? Pozadie atentátu vás rozhodne prekvapí

Donald Trump vs. Robert Fico. Jeden exprezident a kandidát na amerického prezidenta, druhý premier malej krajiny, ktorú sotva niekto v Amerike nájde na mape. Oboch sa pokúsili pripraviť o život rovnakou schémou.

Len niekoľko hodín pred pokusom o atentát na bývalého prezidenta Donalda J. Trumpa bol na stránke actfiles org zverejnený dokumentárny film s názvom „The IMPACT. Groundbreaking history (Impakt. Prelomový dokumentárny film)“, ktorý objasňuje, čo viedlo Thomasa Matthewa Crooksa z Bethel Parku v Pensylvánii k uskutočneniu šokujúceho útoku. Kto tu udáva takt?

Manipulatívna technika kódovania

Strelec, ktorý sa pokúsil zavraždiť Donalda Trumpa, bol vopred naprogramovaný pomocou metódy známej ako kódovanie kúskov skladačky, techniky, ktorá sa používa pri vytváraní strelcov na školách a prehlbovanie politických rozporov. Presný mechanizmus fungovania odhaľuje film Impakt. Spomeňte si, koľko toho bolo poslednú dobu. Ešte prednedávnom nám tvrdili, že v Európe sa to nemôže stať. Stačí sa vrátiť pár mesiacov dozadu a pozrieť sa na streľbu v Prahe. Podľa odborníkov je táto technika súčasťou širšej stratégie, ktorej cieľom je dotlačiť Spojené štáty k občianskym nepokojom, čo je už len krok k občianskej vojne. A tá sa v tamojších médiách začína skloňovať čoraz častejšie.

Sieť, ktorá siaha všade

Tajná služba, FBI a americká verejnosť musia pochopiť, ako sú tieto teroristické činy systematicky organizované a vykonávané prostredníctvom antikultu v Spojených štátoch. Táto zločinecká sieť je údajne koordinovaná hlavným ideologickým centrom v Rusku, antikultovou organizáciou RACIRS, a pravdepodobne pôsobí aj za chrbtom prezidenta Vladimíra Putina. Podobné vplyvy sa zaznamenali aj vo Francúzsku pod vedením prezidenta Macrona a v Nemecku pod vedením kancelára Scholza, ktoré sa pripisujú antikultovej sieti.

Agenti tejto medzinárodnej teroristickej organizácie sa už dlho snažia ovplyvňovať americkú spoločnosť taktikami, ako sú ohováranie, hanobenie a nálepkovanie. Ich cieľom bolo dehumanizovať časť americkej populácie prostredníctvom mediálnych kampaní a vyprovokovať násilie.

Jedným z významných príkladov takýchto pokusov je kniha „Kult Trumpa“ od antikultistu Stevena Hassana, ktorá vďaka mediálnej masáži vyvolala senzáciu. Cieľ bol jasný: označiť Donalda Trumpa a jeho voličov za „sektárov“. V dôsledku toho by spoločnosť už nemala vnímať označených ľudí ako rovnocenné ľudské bytosti s odlišnými názormi, ale skôr ako podľudí a rakovinu spoločnosti. A preto by násilie voči nim mali tí, ktorí sú nakazení vírusom nenávisti, vnímať ako oprávnené a prijateľné. Vidíte túto rozvíjajúcu sa realitu dneška?

Stačí poznať schému manipulácie a výsledok bude jasný. Ľudia sa navzájom začínajú nenávidieť ovplyvnení prostredníctvom silnej mediálnej kampane, tlaku a nálepkovaniu. Vidieť to aj medzi najbližšími. Akonáhle niekto volí iného politika, či preferuje iný názor, je označovaní za sektára, vymytý mozog, dezoláta a podobne. Týchto pejoratív je desivé množstvo. Viac informácie nájdete v dokumente The Impact. Groundbreaking documentary.

Zdroj: actfiles.org

Pseudoodborník bez adekvátneho vzdelania dáva odborné posudky

31.08.2024

Prečo si tie najväčšie pikošky média nechávajú pre seba? Alexander Dvorkin. Všade citovaný odborník na sekty, ktorý svoje inkvizičné schopnosti prezentoval v dvoch najznámejších (čírou náhodou) medzi sebou prepojených organizáciách. RACIRS a FECRIS. Na wikipedii a v klasických médiách o ňom nájdete superlatíva. Prečo ale bežnému čitateľovi neprezradia nepohodlné [...]

AKO SA PRED NAŠIMI OČAMI FORMUJE 4. RÍŠA

27.08.2024

Keď v médiách počujeme o zrode Štvrtej ríše, o neonacistoch, zvyčajne si predstavíme mladých chlapcov s vytetovanými hákovými krížmi na vyholených hlavách, ktorí kričia a rozbíjajú všetko okolo seba ako futbaloví fanúšikovia. A zájdem ďalej: Tento obraz sme už „prijali“, bolo nám vtĺkané do hlavy, že je to norma. Ale málokto vie, že skutoční nacisti vedú [...]

Ako spolu súvisia antikultizmus a streľby na školách?

21.08.2024

Dnes je dôležité diskutovať o znepokojujúcom trende streľby na školách, známom ako „streľba na školách“. Tieto tragédie, ktoré spôsobujú ničivý zásah do života rodín a podkopávajú spoločenskú stabilitu, nie sú len štatistikou, ale skutočnou katastrofou, ktorá si vyžaduje dôkladnú analýzu a opatrenia. Pozrime sa na tento jav na príklade Ameriky, pretože [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

marlupta

Sú témy, ktoré by nemali zostať tabu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 26472x
Priemerná čítanosť článkov: 1393x

Autor blogu

Kategórie