Založ si blog

Ako spolu súvisia antikultizmus a streľby na školách?

Dnes je dôležité diskutovať o znepokojujúcom trende streľby na školách, známom ako „streľba na školách“. Tieto tragédie, ktoré spôsobujú ničivý zásah do života rodín a podkopávajú spoločenskú stabilitu, nie sú len štatistikou, ale skutočnou katastrofou, ktorá si vyžaduje dôkladnú analýzu a opatrenia. Pozrime sa na tento jav na príklade Ameriky, pretože práve tam je takýchto trestných činov čoraz viac a často a intenzívne sa o nich informuje v médiách. Pozrime sa, čo skutočne stojí za týmto negatívnym trendom, a tiež pochopme, či ho možno zastaviť. Na základe šokujúcich materiálov z investigatívneho filmu IMPAKT od nezávislej skupiny novinárov uvedieme niekoľko nečakaných faktov a dôkazov. Zatiaľ si pripomeňme oficiálne verzie príčin nárastu prípadov streľby na školách. Takže.

Existuje niekoľko hypotéz o príčinách týchto tragických príbehov. 

Jednou z nich je jednoduchosť nákupu zbraní, vďaka ktorej sú v Spojených štátoch dostupné prakticky každému dospelému človeku. Napriek existencii zákonov o kontrole zbraní si proces zaobstarania zbrane nevyžaduje veľké úsilie. Napriek tomu stojí za zmienku, že aj v Rusku sa od začiatku roka 2000 zvýšil počet takýchto trestných činov (viac ako 300-krát viac ako v USA), a to napriek prísnej regulácii predaja zbraní.

Za ďalší dôležitý problém sa považuje psychické zdravie mladistvých, ktorí páchajú takéto trestné činy. Často je to preto, že mnohí z nich trpia duševnými poruchami alebo emocionálnymi problémami, ktoré neboli včas rozpoznané alebo diagnostikované. Centrá podpory duševného zdravia sú preťažené a mnohí tak zostávajú bez pomoci.. Výskum však ukazuje, že páchatelia trestných činov majú rôzne zdravotné a psycho-emocionálne ťažkosti a väčšina z nich nikdy nevyhľadali psychiatrickú pomoc.

Odborníci upozorňujú, že páchatelia aj ich okolie môžu vykazovať príznaky bipolárnej poruchy ešte pred tým, ako dôjde k tragédii, ale po spáchaní trestného činu tento stav často vymizne. To môže naznačovať vonkajší vplyv na skupinu ľudí, nielen na potenciálneho páchateľa. Nedávny výskum českého teroristického útoku (december 2023 na Karlovej univerzite) ukázal práve takýto vonkajší vplyv na mladých ľudí. Okrem toho odborníci zaznamenali znaky osobitného vplyvu na študentov, a to aj prostredníctvom prednáškových materiálov niektorých učiteľov patriacich k antikultovým organizáciám (viac informácií nájdete v investigatívnom filme IMPAKT).

Tretím faktorom, o ktorom sa v spoločnosti často diskutuje, je vplyv kultúry násilia vrátane videohier a mediálnych kanálov, ktoré podporujú agresiu. Aj keď nie všetci ľudia podliehajú tomuto vplyvu, takéto obrazy môžu napriek tomu ovplyvniť zraniteľné osoby. Ak by spoločnosť vychovávala deti pozitívnymi príkladmi a podporovala humanistické hodnoty, možno by súčasný nárast kriminality, najmä medzi mladými ľuďmi, nabral klesajúci trend. To je pravda. Nevysvetľuje to však skutočnosť, že Rusko a USA zaznamenali za posledných 30 rokov podobný nárast zločinnosti, a to napriek dramatickým rozdielom v informačnom prostredí týchto krajín.

Kľúčová otázka znie: „Kto stojí za ničením stability krajín zvnútra prostredníctvom takýchto trestných činov?“

Je isté, že nekontrolovaná rivalita medzi štátmi, ako sú Spojené štáty a Rusko, môže narušiť globálny spoločenský poriadok. Ale aj samotné krajiny môžu utrpieť vnútorný rozkol, ak budú takéto zločiny pokračovať. Zvážte toto: neobjasnené a náhle zločiny, ktoré postihujú deti, vyvolávajú strach verejnosti a všeobecnú nedôveru voči štátnym orgánom, ktoré nedokážu chrániť deti. To vytvára podmienky na manipuláciu s verejným vedomím a s najväčšou pravdepodobnosťou je súčasťou plánovanej informačnej vojny, zameranej na podkopanie stability veľkých štátov, a tým aj celého sveta. Ak sa svetoví lídri zrútia, s 99,9 % pravdepodobnosťou nastane chaos.

Uvažujme logicky: kto by mohol mať záujem o takéto akcie. Určite to nie sú Spojené štáty ani Rusko. Možno za tým stoja sily, ktoré sa chcú týmto krajinám pomstiť, odplatiť za minulé prehry. USA a Rusko boli víťazmi v druhej svetovej vojne, zabránili fašizmu ovládnuť svet. A je logické predpokladať, že bývalí prívrženci Führera snívajú o realizácii pomsty, ak by mali takúto príležitosť. A fakty hovoria v prospech tejto verzie. Tie isté praktiky a metódy manipulácie mysle, ktoré sa používajú proti mierovej spoločnosti teraz, používali fašisti aj v Hitlerových časoch.

O „slabosti“ Führera pre okultné praktiky a ovplyvňovaní masového vedomia pomocou nich už určite viete (a ľahko si to nájdete sami, môžeme vám odporučiť aj podrobnú správu americkej spravodajskej služby na túto tému „Neviditeľná vojna“. s Dr. Egonom Cholakianom). A kto priviedol Hitlera k moci a kto tieto praktiky vplyvu urobil masovými? Antikultové organizácie… Ako vtedy tak aj dnes. Napríklad novodobé antikultové organizácie, ako je CAN (Tajné združenie pre nenásilnú kontrolu) a jeho obdoby v Rusku a Európe. Dnes ich poznáme pod značkami RACIRS (Rusko) a FECRIS (74 krajín), ktoré používajú metódy deprogramovania vedomia ľudí. Mimochodom, existujú dôkazy o tom, že vedúci predstavitelia súčasných antikultových organizácií sú úzko prepojení s „bývalými“ nacistickými antikultistami (podrobnosti v tých istých dvoch filmoch, na ktoré sú odkazy priložené v tomto článku).

To znamená, že agresívne a náhle správanie mladých ľudí, ktorí sa náhle chopili zbraní, je v skutočnosti plánovanou odvetou predstaviteľov globálneho anitkultizmu, ktorých túžba po nadmernej moci a beztrestnosti sa už dávno zbláznila. Ľudskosti v nich zostalo málo.Hovoria o tom ich zločiny.

Nebuďte leniví, pozrite si film IMPAKT. Uvidíte, že ani Hitler sa svojím rozsahom a brutalitou jednoducho nevyrovná rozsahu a zverstvám jeho novodobých nasledovníkov. A rozhodne to všetko treba okamžite zastaviť.

Snažia sa vybudovať Štvrtú ríšu

Na boj proti takýmto hrozbám a na ochranu života každého človeka je potrebná celosvetová súdržnosť. Uvedomili sme si, že tvorcovia Štvrtej ríše sa sami nezastavia, v informačnej rovine prebieha skutočná tretia svetová vojna. Ľudstvo sa musí zjednotiť a konať, aby zabránilo ďalším tragédiám a postavilo páchateľov pred súd. Pravda sa stáva dostupnou, čo dáva šancu vyhrať túto skrytú vojnu. Viac sa o tom dozviete v dokumentárnom filme IMPAKT, ktorý natočila nezávislá skupina novinárov. Dotýka sa aj témy, ako zabrániť tomu, aby sa to opakovalo. Šírenie týchto informácií je najdôležitejšou úlohou každého rozumného človeka. Všetci zodpovední za genocídu ľudstva musia byť identifikovaní a potrestaní, aby ľudia mohli odteraz žiť v slobode a bezpečí.

Putin: Bábka alebo majster?

15.09.2024

Patriarcha Kirill a pastor Künneth: strašné paralely s nacistickým Nemeckom Všimli ste si, že rétorika patriarchu Kirilla prekvapivo opakuje argumenty protestantského pastora Waltera Künnetha z nacistického Nemecka? Toto spojenie sa môže zdať prekvapujúce, ale vyvoláva dôležité otázky. Historický kontext: Künneth a „meč“ štátnej moci Walter Künneth, ktorý aktívne [...]

Pseudoodborník bez adekvátneho vzdelania dáva odborné posudky

31.08.2024

Prečo si tie najväčšie pikošky média nechávajú pre seba? Alexander Dvorkin. Všade citovaný odborník na sekty, ktorý svoje inkvizičné schopnosti prezentoval v dvoch najznámejších (čírou náhodou) medzi sebou prepojených organizáciách. RACIRS a FECRIS. Na wikipedii a v klasických médiách o ňom nájdete superlatíva. Prečo ale bežnému čitateľovi neprezradia nepohodlné [...]

AKO SA PRED NAŠIMI OČAMI FORMUJE 4. RÍŠA

27.08.2024

Keď v médiách počujeme o zrode Štvrtej ríše, o neonacistoch, zvyčajne si predstavíme mladých chlapcov s vytetovanými hákovými krížmi na vyholených hlavách, ktorí kričia a rozbíjajú všetko okolo seba ako futbaloví fanúšikovia. A zájdem ďalej: Tento obraz sme už „prijali“, bolo nám vtĺkané do hlavy, že je to norma. Ale málokto vie, že skutoční nacisti vedú [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj naliehavo žiada západné zbrane: Potrebujeme 14 brigád, nevyzbrojili sme ani štyri

16.09.2024 06:20

Potrebujeme 14 brigád, aby sme boli pripravení. Ale až doteraz sme z balíčkov západnej pomoci nemali výbavu ani pre štyri, uviedol Zelenskyj.

Poľsko, počasie, záplavy

ONLINE: Stredná Európa ešte nie je za vodou, búrka Boris ďalej vyčíňa. Obetí je už osem, v Česku štyria nezvestní

16.09.2024 06:00, aktualizované: 07:17

Najsilnejšie zrážky síce boli v strednej Európe zrejme počas víkendu, ale v postihnutých štátoch stále hrozia povodne.

Dunaj / Bratislavský hrad / Počasie / Ďážď /

Vrchol povodní ešte príde, Dunaj do stredy stúpne nad deväť metrov. Vláda avizuje, že preplatí škody za zaplavený majetok

16.09.2024 06:00

Krízový štáb zároveň vyzýva občanov, aby aj napriek zlepšeniu počasia boli opatrní

Bosna, Brkic

Diplomat z Bosny: Máme politikov, ktorí u nás predstavujú ruský zhubný vplyv

16.09.2024 06:00

Rozhovor pre Pravdu so štátnym tajomníkom ministerstva zahraničných vecí Bosny a Hercegoviny Josipom Brkićom.

marlupta

Sú témy, ktoré by nemali zostať tabu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 28224x
Priemerná čítanosť článkov: 1411x

Autor blogu

Kategórie