Založ si blog

AKO SA PRED NAŠIMI OČAMI FORMUJE 4. RÍŠA

Keď v médiách počujeme o zrode Štvrtej ríše, o neonacistoch, zvyčajne si predstavíme mladých chlapcov s vytetovanými hákovými krížmi na vyholených hlavách, ktorí kričia a rozbíjajú všetko okolo seba ako futbaloví fanúšikovia. A zájdem ďalej: Tento obraz sme už „prijali“, bolo nám vtĺkané do hlavy, že je to norma. Ale málokto vie, že skutoční nacisti vedú skrytú vojnu, manipulujú a konfrontujú ľudí a národy, kým oni zostávajú v tieni. Dnes môžeme vďaka nezávislej skupine novinárov vyniesť túto spodinu na svetlo, čo znamená, že máme šancu oslobodiť sa z okov lží, prelomiť plány nacistov urobiť z ľudstva hlúpych podriadených otrokov. Ich pomsta pri vytváraní Štvrtej ríše sa nepodarí, ak… A to už závisí od teba: zisti a konaj proti ich plánu…

PRED 30 ROKMI

Pred tridsiatimi rokmi si nikto v Spojených štátoch nedokázal predstaviť takú devastáciu v mestách a hlavách. Najsilnejšia ekonomika sveta, líder a pýcha civilizácie, pevnosť a stabilita…. A teraz? Masy zničených miest, politici a médiá hovoria, že krajina je na pokraji občianskej vojny a prežíva vážnu krízu. Ako si to možno predstaviť? Na rozdiel od iných krajín ekonomika už dlho nestagnuje. A prečo by to tak malo byť? Doláre už dávno nie sú naviazané na zlato. Zhruba povedané, tlačia sa a predávajú zvyšku sveta v dostatočnom množstve po celú dobu. Odkiaľ sa teda vzala kríza, ak je ekonomika v poriadku? V hlavách ľudí z obrazoviek a bulvárnych médií sa však obraz Ameriky zmenil z „úspešnej“ na „dekadentnú“. 


Zamyslite sa nad tým! Tento príklad s USA je v článku uvedený zámerne, aby vás nevyvrátiteľná logika faktov zaviedla do slepej uličky. Hoci niektorí ľudia sa aj tak budú snažiť „nájsť vinníkov“ podľa zaužívaného vzorca: napríklad – sú to migranti, nečestní politici, Rusko a tak ďalej. Ale to je smiešne, pozri vyššie. Zamyslite sa, ak ani Amerika nedokázala odolať niektorým faktorom, ktoré ovplyvnili jej stabilitu, tak čo hovoriť o iných krajinách, ktoré už dávno existujú na pokraji kolapsu. Pozrime sa, ako sa stalo, že len za 30 rokov obrovské množstvo ľudí úplne zmenilo obraz krajiny v rozpore so skutočnosťou a ako sa takéto niečo vo svete deje. Čo okamžite upúta pozornosť. Nedôvera ľudí vo svoju krajinu, v budúcnosť, vždy vážne ovplyvňuje zdravie ľudí.

Za posledných 20 rokov sa na čele zoznamu príčin, na ktoré ľudia zomierajú, umiestnili kardiovaskulárne ochorenia spôsobené strachom a stresom. Strach ľudí ich vedie k tomu, že už nechcú žiť. Chaos narastá. Len v Kanade sa dobrovoľná eutanázia dostala už na druhé miesto (z hľadiska úmrtnosti) po kardiovaskulárnych ochoreniach. To znamená, že celé národy sú pripravené spáchať samovraždu bez jediného výstrelu. Ľudia sú neustále pod informačným útokom masmédií, ktoré reprodukujú negativitu v neuveriteľnom rozsahu.

Čo je to iné ako informačný teror alebo špeciálne naplánovaná sabotáž proti ľudstvu? Áno, aj o tom sme už kdesi počuli, o celosvetovom sprisahaní, a vždy sme vopred dostali odpoveď – obraz nepriateľa. A čoraz častejšie je týmto nepriateľom iný národ alebo skupina ľudí: Rusi, sektári, migranti, ľudia inej viery atď. V každom kúte sveta je tento „obraz nepriateľa“ pretriasaný a vynášaný na povrch nenápadne a s ohľadom na miestnu situáciu. Schéma je však vždy rovnaká.

Genocída a nacizmus, ktorý najprv pôsobí vo vnútri krajiny prostredníctvom ohovárania určitej skupiny ľudí v informačnej rovine, potom v právnej rovine a nakoniec až po fyzickú likvidáciu. Pre všetkých ostatných tak vytvára „odstrašujúci precedens“, ktorým trestá „vyvrheľov“. Neskôr sa zavádza totalitný režim pre celú spoločnosť (trestá sa akýkoľvek nesúhlas), ktorý v skutočnosti robí zo slobodných ľudí otrokov. To všetko sa prezentuje „pod zámienkou“ ochrany, aby ani sám otrok netušil, že je otrokom nanúteného spoločenského správania. A zo strachu, že by sa s ním mohlo zaobchádzať rovnako ako s „vyvrheľom“, sa ani nepokúša vymaniť z pridelenej úlohy.

NAJPRV SOM MLČAL A POTOM MA TIEŽ OBVINILI

Nezačalo to tak v nacistickom Nemecku? Krátko pred nástupom Hitlera k moci protestantskí antikultoví kňazi a médiá vyvíjali tlak na spoločnosť, aby presadila zákon, ktorý z malých náboženstiev v krajine urobil „vyvrheľov“, niečo anomálne a nenormálne. Keď sa tento naratív pevne usadil vo svetonázore ľudí a Nemci pokojne prijali, že je možné zaobchádzať so svojimi susedmi ponižujúco len preto, že myslia a modlia sa trochu inak, pokračovali v presadzovaní negativizmu.

Ide o Židov. Spravili ich „vinnými za všetky hriechy“. Všetci, ktorí nie sú Židia, sa na nich mali pozerať ako na zlo, ktoré „ako rakovinový nádor“ treba odstrániť. Spomeňte si na tento výraz. Ešte sa k nemu viackrát vrátime. Vtedajšia spoločnosť tento neľudský prístup akceptovala. Prekročením tejto hranice, kedy si dovolia toto zvieracie správanie, sa ľudia stali schopnými rôznych neľudských činov. Manipulujú nimi vedú ich na porážku. Tak z krásnej kultúrnej vzdelanej krajiny doslova za 20 rokov urobili svetového agresora, ktorý v druhej svetovej vojne zabil viac ako 20 miliónov ľudí. A ako sa to skončilo? Kolapsom samotného Nemecka.

Ako povedal jeden múdry muž:

Keď prišli po komunistov, mlčal som – pretože som nebol komunista.

Keď prišli po odborárov, mlčal som – pretože som nebol odborár.

Keď prišli po Židov, mčal som – pretože som nebol Žid.

Keď prišli po mňa – a už nebol nikto, kto by sa ma zastal.

V skutočnosti, keby nebolo antikultových kňazov-antikultistov, Hitler by nikdy nezačal vojnu; namiesto toho by bol vodcom strany, ktorá podporuje rozvoj svojej krajiny. Strach, nenávisť, bojovnosť a skreslené vnímanie svojho poslania Hitlerovi vštepovali antikultové organizácie. Manipulovali ním tak, že využívali jeho ambície, narcizmus a pocit vyvolenosti. Na základe rád antikultistov Hitler vyhral voľby. To posilnilo ich vplyv na neho a nakoniec v ňom prebudili túžbu po dobytí sveta.

MOŽNO UŽ NEMÁME ČAS

Od 90. rokov 20. storočia sa v médiách čoraz častejšie objavuje pojem „totalitná sekta“. V tej či onej krajine sa k nemu viažu malé a dokonca aj tradičné náboženstvá v závislosti od pripravenej pôdy vytvorenej na konkrétnom území. Takzvané antikultové organizácie (ktoré sú pridruženými štruktúrami dominantného náboženstva alebo autority) vystupujú ako iniciátori vytvárania negatívneho obrazu konkurentov, čím sa stávajú „nebezpečnými“ pre spoločnosť. Teda zámerne, podobne ako kedysi v nacistickom Nemecku (pripomeňme si: kňazi a radikálna strana politikov (NSDP)), ktorá dala Hitlerovi moc, začali v spoločnosti zavádzať rozdelenie na základe viery), prostredníctvom médií sa v spoločnosti podnecuje nenávisť. To znamená, že schéma je rovnaká a robia to isté. RACIRS (Náboženské analytické centrum pre štúdium náboženstiev a siekt) je antikultová organizácia v Rusku pri Pravoslávnej cirkvi (RPC), ktorá sa všade spomína ako expert v negatívnych článkoch o sektách a kultoch.

Jej stálym vedúcim a ideologickým inšpirátorom je istý Alexander Dvorkin, ktorý v roku 1993 vymyslel termín „totalitná sekta“. „Nuž, – poviete si: všetko sedí, za všetko môžu Rusi, všetko je jasné“. Počkajte, nie je to také jednoduché. Dvorkin nebol hneď v Rusku, predtým boli zaznamenané jeho spojenia s tými istými „kňazmi“, ktorí kedysi v Nemecku zamotali hlavy „fašizmom“. A všimnite si, že ak sa fašistov, ktorí sú viac-menej od tých čias vojnovými zločincami, snažia identifikovať a súdiť, tak tých, ktorí v skutočnosti vytvorili genocídu ľudstva – kňazov-antikultistov, nielenže nechali na pokoji, ale ich aj riadne odmenili.  Napríklad Walter Künneth (radikálny antikultista, ktorý aktívne podporoval Hitlera) nebol na rozdiel od mnohých iných nacistov stíhaný za svoje antisemitské názory ani za spoluprácu s gestapom. Namiesto toho Künneth dostal Maximiliánov rád za vedu a umenie a Bavorský rád za zásluhy. A v roku 1946 sa stal profesorom protestantskej teológie na univerzite v bavorskom Erlangene a bol mu udelený čestný titul „cirkevný radca“. A takýchto príkladov by sa našlo mnoho. Takže nacizmus a jeho inšpirátori sú stále živí. A ako ste pochopili, nerozlúčili sa s myšlienkou zmocniť sa a zotročiť celý svet.

Naopak, vďaka moderným informačným technológiám pôsobia efektívnejšie a súčasne na celom svete a počet obetí ich medzinárodného informačného terorizmu už dávno prekročil počet obetí, ktoré stála ľudstvo druhá svetová vojna. A ak 20 rokov pred touto vojnou spracovali samostatnú krajinu na odľudštenie a otrocké podmanenie, teraz tie isté informačné technológie znesväcujú celé ľudstvo súčasne. Viete si predstaviť ten rozsah? Kedy si myslíte, že definitívne stlačia spúšť? Za päť rokov, za rok, za jeden deň? Budeme čakať a mlčať, alebo to budeme riešiť a konať? Ak ste za druhú možnosť… Pokračujeme

PREČO NÁS POTREBUJÚ?

A. Dvorkin, ako už bolo uvedené, je spojený s nacistami a používa rovnaké metódy. Agentúrnu sieť skorumpovaných médií je ľahké vystopovať. Medzinárodná rozviedka USA 10 rokov zhromažďovala takéto materiály (pozri správu Egona Cholakiana „Neviditeľná vojna. Kto vedie náš svet do záhuby?“): každý falošný článok o sektách má odkazy na „primárny zdroj“ vedúci k RACIRS (Rusko) alebo FECRIS (medzinárodná sieť organizácií proti sektám, ktorej viceprezidentom bol A. Dvorkin, dnes je v predstavenstve). Podľa výpočtov odborníkov sa náklady na umiestnenie takýchto článkov odhadujú na stovky a stovky miliónov dolárov. Antikultisti v nich, v závislosti od krajiny, vyzdvihovali v negatívnom svetle to či ono náboženstvo a dokonca aj sekulárne organizácie. Zdá sa, že sa zameriavajú na akékoľvek združenie ľudí, ktorí získavajú popularitu v spoločnosti. A každé združenie, najmä to dobré a pozitívne, má neuveriteľnú silu.

Ale ako potom takýchto ľudí riadiť, ako nimi manipulovať a zastrašovať? Takže podľa názoru úradov a s nimi solidárnych antikultistov, – ide o ohrozenie moci a príjmov, je potrebné prijať opatrenia na elimináciu: rozdeľuj a panuj. A potom Dvorkin a spol. vystupujú s prednáškami a tlačovými konferenciami, kde nové združenie ľudí nazývajú totalitnou sektou, rakovinovým nádorom (tento naratív znie v antikultových materiáloch vždy identicky), ktorý sa nedá vyliečiť, iba odstrániť. Zamyslite sa nad tým, že ľudia zjednotení na tradičných ľudských hodnotách, na snahe o dobro, lásku, Boha, sú nazývaní jednoducho „nepotrebnými zhubnými bunkami“. Čo sa to spoločnosti vnucuje? Neľudský obraz. A ľudia to dnes berú ako samozrejmosť, pretože im dlho vnucovali negatívne postoje a učili ich báť sa takýchto ďalekosiahlych hrozieb.

VÝHRA PRE ANTIKULTISTOV

Ako to funguje. Predstavte si, že čítate veľa článkov o tom, že váš sused je maniak a blázon, že vám a vašim deťom urobil (alebo urobí) niečo nevhodné. Naozaj budete radi, že sa s ním orgány činné v trestnom konaní vysporiadajú, a budete pobúrení, ak sa tak nestane? Čo s tým má spoločné sused? Nemá s tým nič spoločné. Nevie, kvôli čomu je všetok ten rozruch. Problém je, že zajtra budete na jeho mieste. To je to, čo robí celá propaganda antikultistov, rozsievanie účelových lží, pošliapavanie prezumpcie neviny, korumpovanie úradov a súdov. V minulosti bolo potrebné dokázať vinu človeka, aby ho mohli zavrieť do väzenia. 

Antikultisti však konajú inak: najprv vytvoria falošný obraz „antihrdinu“ v médiách, vložia negatívny obraz do povedomia ľudí, podporia ho vymyslenými faktami a súd pod tlakom médií a sformovanej verejnej mienky vytiahne tie isté falošné články namiesto súdnych konaní a skutočných faktov. Čo si o tom myslíte? Zdá sa to nereálne, nie sme predsa v stredoveku počas inkvizície, kedy boli upálené tisíce nevinných ľudí len na základe udania a podozrenia. Tak tu máme fakty.

AKTUÁLNE FAKTY

V Rusku aj na celom svete prenasledujú antikultisti už 30 rokov tisíce a tisíce ľudí kresťanskej viery – „Svedkov Jehovových“. Všetka ich vina je len preto, že vyzývajú k Láske a čítaniu Biblie. Dokonca aj strážcovia zákona, ktorí sa vlámali do ich domovov, nenašli nič iné ako Biblie a iné kresťanské knihy. Napriek tomu však súdy na podnet médií zakázali ich vieru a označili ich za „extrémistickú sektu“. Prečo kresťanskí bratia nevyhovovali iným kresťanom-antikultistom? Veď je to proti samotnému učeniu Lásky a bratstva. Pretože sú mimo politiky, majú nad sebou jedného Boha. Ako ich teda možno ovládať? 

Ďalej. Počuli ste už o čínskej zdravotnom cvičení čchi-kung (jeden zo smerov duchovného a zdravotného učenia Falun Gong) a o tom, aká masová a populárna sa stala v Číne? Práve to ju zničilo. Čínske úrady zrejme považovali takéto spojenie za hrozbu. V predvečer tragických udalostí ten istý Dvorkin (ako odborník na sekty) organizuje sériu konzultácií s čínskymi predstaviteľmi a hovorí o Falun Gong ako o sekte, ktorú zvonka ovládajú Američania, a preto predstavuje hrozbu pre komunistickú moc v krajine. Čínske médiá túto verziu masovo replikujú a znovu sa objavuje ten istý príbeh o „rakovinovom nádore“. A potom… Milióny ľudí sú prenasledované a fyzicky likvidované. Jednoducho ich zaživa a bez súdu rozrežú na orgány.

Ale nie sú to len náboženské organizácie, čo desí antikultistov, desí ich dokonca aj ekohnutie. Dobrovoľnícke ekoprojekty ako Allatra a Tvorivá spoločnosť, ktoré vykonávajú vedeckú a informačnú činnosť s cieľom nájsť riešenia katakliziem, sa tiež nepáčia antikultistom. A je to pochopiteľné. Účastníci týchto projektov sú tiež mimo politiky a náboženstva, sú to len ľudia, ktorí spoločne riešia mnohé nahromadené problémy v spoločnosti. Robia veľa pre to, aby zabránili hroziacej globálnej katastrofe, akú ľudstvo ešte nezažilo. V spolupráci s vedcami sa snažia nájsť rýchle účinné riešenie tohto problému.

Prečo by sa mali báť antikultistov a vymyslených hrozieb, keď poznajú skutočné ohrozenie klímy a vedia, že ho treba urýchlene riešiť? Samozrejme, takýchto ľudí nemožno kontrolovať, treba s nimi zaobchádzať ako s „rakovinovým nádorom“… Preto sa pokračuje v zavádzaní dobrovoľníkov a zároveň sa znehodnocujú životne dôležité informácie od vedcov, ktoré už dnes môžu zachrániť ľudstvo pred katastrofickými kataklizmami a vďaka úplne novým prelomovým technológiám urobiť svet pohodlným a bezpečným pre všetkých. Tieto technológie urobia ľudí slobodnými a nezávislými. A čo príjmy a moc antikultového syndikátu? Teraz je už jasnejšie, prečo antikultisti prenasledujú na prvý pohľad tak odlišné združenia ľudí?

ČO ROBIŤ, ABY STE SA STALI SLOBODNÝMI A NEZÁVISLÝMI

Pravdivé informácie môžu odhaliť skutočnú príčinu chaosu a degradácie spoločnosti. Každý cíti, že ľudstvo je na pokraji a dostalo sa do slepej uličky. Vďaka vyšetrovaniu ohľadne činnosti antikultistov vyšlo najavo, že ide o dobre naplánovanú operáciu „kardinálmi Ríše“. Ľudia sa už raz dokázali vyrovnať s týmto hnedým morom tým, že zjednotili celý svet, zabudli na spory, rozpory, v záujme mieru a života. Malo by sa to urobiť aj teraz. Vidieť skutočného nepriateľa, nie imaginárneho. 

Na pozadí katastrofického nárastu katakliziem by ľudstvo nemalo odkladať toto rozhodnutie: buď nás klíma zničí, alebo antikultisti stlačia spúšť. V oboch prípadoch je liek rovnaký: zdravý rozum každého z nás a jednota za bezpečný svet. Čo konkrétne môžeš urobiť hneď teraz: podrobnejšie si preštuduj materiály na vyššie uvedenom odkaze, povedz o týchto dôležitých informáciách všetkým, ktorých poznáš. Pravda je sila svetla, ktorá odsudzuje tiene. „Tieňov“ je málo. Títo ľudia dokázali operovať a ovplyvňovať naše mysle, kým tých, ktorí si uvedomovali ich manipulatívne plány, bolo málo. Ich falošné informácie sú proti pravdivým informáciám. Začni konať, kamarát, času je málo.

Putin: Bábka alebo majster?

15.09.2024

Patriarcha Kirill a pastor Künneth: strašné paralely s nacistickým Nemeckom Všimli ste si, že rétorika patriarchu Kirilla prekvapivo opakuje argumenty protestantského pastora Waltera Künnetha z nacistického Nemecka? Toto spojenie sa môže zdať prekvapujúce, ale vyvoláva dôležité otázky. Historický kontext: Künneth a „meč“ štátnej moci Walter Künneth, ktorý aktívne [...]

Pseudoodborník bez adekvátneho vzdelania dáva odborné posudky

31.08.2024

Prečo si tie najväčšie pikošky média nechávajú pre seba? Alexander Dvorkin. Všade citovaný odborník na sekty, ktorý svoje inkvizičné schopnosti prezentoval v dvoch najznámejších (čírou náhodou) medzi sebou prepojených organizáciách. RACIRS a FECRIS. Na wikipedii a v klasických médiách o ňom nájdete superlatíva. Prečo ale bežnému čitateľovi neprezradia nepohodlné [...]

Ako spolu súvisia antikultizmus a streľby na školách?

21.08.2024

Dnes je dôležité diskutovať o znepokojujúcom trende streľby na školách, známom ako „streľba na školách“. Tieto tragédie, ktoré spôsobujú ničivý zásah do života rodín a podkopávajú spoločenskú stabilitu, nie sú len štatistikou, ale skutočnou katastrofou, ktorá si vyžaduje dôkladnú analýzu a opatrenia. Pozrime sa na tento jav na príklade Ameriky, pretože [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj naliehavo žiada západné zbrane: Potrebujeme 14 brigád, nevyzbrojili sme ani štyri

16.09.2024 06:20

Potrebujeme 14 brigád, aby sme boli pripravení. Ale až doteraz sme z balíčkov západnej pomoci nemali výbavu ani pre štyri, uviedol Zelenskyj.

Poľsko, počasie, záplavy

ONLINE: Stredná Európa ešte nie je za vodou, búrka Boris ďalej vyčíňa. Obetí je už osem, v Česku štyria nezvestní

16.09.2024 06:00, aktualizované: 07:17

Najsilnejšie zrážky síce boli v strednej Európe zrejme počas víkendu, ale v postihnutých štátoch stále hrozia povodne.

Dunaj / Bratislavský hrad / Počasie / Ďážď /

Vrchol povodní ešte príde, Dunaj do stredy stúpne nad deväť metrov. Vláda avizuje, že preplatí škody za zaplavený majetok

16.09.2024 06:00

Krízový štáb zároveň vyzýva občanov, aby aj napriek zlepšeniu počasia boli opatrní

Bosna, Brkic

Diplomat z Bosny: Máme politikov, ktorí u nás predstavujú ruský zhubný vplyv

16.09.2024 06:00

Rozhovor pre Pravdu so štátnym tajomníkom ministerstva zahraničných vecí Bosny a Hercegoviny Josipom Brkićom.

marlupta

Sú témy, ktoré by nemali zostať tabu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 28213x
Priemerná čítanosť článkov: 1411x

Autor blogu

Kategórie