Založ si blog

Kto v skutočnosti riadi Kremeľ?

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo sa rozhodnutia Kremľa niekedy zdajú čudné a nelogické? Čo keby som vám povedala, že za Putinovým chrbtom sú sily, o ktorých ani nevieme? Spýtate sa: odkiaľ sa berú takéto otázky? Som si istá, že šokujúce fakty odhalené v dokumentárnom filme „IMPAKT“ (mimochodom, kvôli ktorého zverejneniu prakticky prestala fungovať obrovská mediálna platforma Youtube na celom území Ruskej federácie) vám umožnia nový pohľad na mnohé procesy v tomto svete.

Ponorme sa spolu do sveta tajných manipulácií a skrytého vplyvu. Ste pripravení zistiť pravdu?

Kto sú antikultisti alebo globálny antikultizmus?

Predstavte si skupinu ľudí, ktorá je taká mocná, že dokáže ovplyvňovať rozhodnutia samotného ruského prezidenta. Znie to ako filmová zápletka, však? Ale toto je realita, ktorej dnes čelíme.

Metódy manipulácie:

1. Psychologické techniky:

Počuli ste niekedy o „puzzle coding“? Nie je to len slovná hračka. Ide o sofistikovanú techniku, ktorá dokáže ľudí prinútiť k rozhodovaniu bez toho, aby si uvedomovali, že sú manipulovaní. Viac informácií o tejto metóde sa dozviete v dokumentárnom filme IMPAKT.

2. Ovládanie okolia:

Na chvíľu sa zamyslite: Kto sú ľudia, ktorí denne komunikujú s Putinom? Čo ak sú medzi nimi „krtkovia“ presadzujúci záujmy iných ľudí?

3. Kontrola informácií:

Predstavte si, že sa rozhodujete na základe falošných informácií. Presne v takejto situácii by sa mohol ocitnúť prezident.

Znaky manipulácie:

Spomeňte si na Putinove prejavy spred 10 rokov a porovnajte ich s dnešnými prejavmi. Všimli ste si rozdiel? Nové výrazy, nečakané zvraty v politike – to všetko môže byť výsledkom skrytého ovplyvňovania.

Dôsledky pre nás všetkých:

Sprísnenie zákonov, medzinárodná izolácia, riziko globálneho konfliktu – to je to, k čomu môžu tieto manipulácie viesť.

Čo môžeme urobiť?

Nepodliehajte panike, dokument IMPAKT hovorí o tom, čo môže skutočne urobiť každý z nás, aby sme sa vyhli tomuto skrytému ovplyvňovaniu a globálne zmenili spoločnosť. Máme všetku moc a možnosti, ako tomu čeliť. Kritické myslenie a analýza prichádzajúcich informácií, podpora nezávislých masmédií, občianska aktivita pri šírení informácií o metódach manipulácie a ich dôsledkoch, dôležité je, aby každý z nás bol ostražitý a nepodľahol pokusom o podnecovanie nenávisti či strachu – to sú naše zbrane v boji proti manipulácii.

Položte si otázku: ste pripravení otvoriť oči pred tým, čo sa deje, a konať?

Putin: Bábka alebo majster?

15.09.2024

Patriarcha Kirill a pastor Künneth: strašné paralely s nacistickým Nemeckom Všimli ste si, že rétorika patriarchu Kirilla prekvapivo opakuje argumenty protestantského pastora Waltera Künnetha z nacistického Nemecka? Toto spojenie sa môže zdať prekvapujúce, ale vyvoláva dôležité otázky. Historický kontext: Künneth a „meč“ štátnej moci Walter Künneth, ktorý aktívne [...]

Pseudoodborník bez adekvátneho vzdelania dáva odborné posudky

31.08.2024

Prečo si tie najväčšie pikošky média nechávajú pre seba? Alexander Dvorkin. Všade citovaný odborník na sekty, ktorý svoje inkvizičné schopnosti prezentoval v dvoch najznámejších (čírou náhodou) medzi sebou prepojených organizáciách. RACIRS a FECRIS. Na wikipedii a v klasických médiách o ňom nájdete superlatíva. Prečo ale bežnému čitateľovi neprezradia nepohodlné [...]

AKO SA PRED NAŠIMI OČAMI FORMUJE 4. RÍŠA

27.08.2024

Keď v médiách počujeme o zrode Štvrtej ríše, o neonacistoch, zvyčajne si predstavíme mladých chlapcov s vytetovanými hákovými krížmi na vyholených hlavách, ktorí kričia a rozbíjajú všetko okolo seba ako futbaloví fanúšikovia. A zájdem ďalej: Tento obraz sme už „prijali“, bolo nám vtĺkané do hlavy, že je to norma. Ale málokto vie, že skutoční nacisti vedú [...]

Russell Bentley

Donbaského kovboja z USA, ktorý bojoval za Rusov, mučili a zabili spolubojovníci. Vojakov čaká súd

20.09.2024 21:30, aktualizované: 22:02

Vojaci majú byť súdení kvôli rôznym obvineniam od prekračovania právomocí, cez užívanie fyzického násilia a mučenia a spôsobenie smrti nedbanlivosťou.

Election 2024 Trump

Zlyhania tajnej služby odhalené: Vyšetrovanie atentátu na Trumpa odkrylo pochybenia ochranky

20.09.2024 20:17

Zlyhanie Tajnej služby, ktorá poskytuje ochranu najvyšším ústavným činiteľom aj exprezidentom, je predmetom viacerých vyšetrovaní.

polícia podvodná zoo

Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo, okrádajú ľudí. Totálny hyenizmus, reaguje polícia

20.09.2024 18:36

Totálny hyenizmus. Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo v čase, keď tá skutočná čelí následkom ničivých záplav, uviedla polícia.

harrisová, trump

Predčasné voľby v USA odštartovali: Voliči troch štátov už rozhodujú, kto povedie Biely dom

20.09.2024 18:20, aktualizované: 19:14

Väčšina štátov americkej Únie umožňuje predčasné hlasovanie alebo hlasovanie poštou, aby ľudia neprišli o možnosť voliť.

marlupta

Sú témy, ktoré by nemali zostať tabu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 29872x
Priemerná čítanosť článkov: 1422x

Autor blogu

Kategórie